Epic Games, Önümüzdeki Hafta The Sims 4 The Daring Lifestlye Bundle'ı Veriyor

Bu hafta 3 oyun bedava...

Epic Games Store, bu hafta 3 oyunu ücretsiz olarak veriyor. Bu oyunlar; Against All Odds, daha önce de verilmiş olan Horizon Chase Turbo ve son olarak da Kao the Kangaroo.

Önümüzdeki hafta bu üçlünün yerini bir başka üçlü alacak; Jungle Adventure Game, Luxury Party Stuff ve Fashion Street Kit’ten oluşan The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle ücretsiz olarak verilecek.
Jungle Adventure Game paketi; adından da anlaşılabileceği üzere bizlere cangıl havasını yaşatacak bir ek paket. Selvadorada’nın kültür ve geleneklerini deneyimleyebiliyor, yeni yiyecekler tadabiliyor ve yeni danslar öğrenebiliyorsunuz. Hazine peşinde koşmak da mümkün, yeni tapınaklar keşfetmek de.

Luxury Party Stuff ise, bizleri cangıldan alıp şehrin ışıltılı dünyasına götürecek bir ek paket. Evinizi partilerin cazibe merkezi haline getirebileceğiniz içerikler sunuyor, tabii o partinin yıldızı olmanızı sağlayacak kıyafetlerle gardırobunuz genişletmeyi de ihmal etmiyor :)

Bunu destekleyecek bir diğer paketse Fashion Street Kit. Bu sefer de modaya yön vermeniz için ihtiyaç duyacağınız kıyafetler ve aksesuarlarla dolu bir paket var karşımızda.

Eğer The Sims 4 ile işim bitti, artık yenisine geçme zamanı geldi diyenlerden değilseniz; bu paketle oyuna bir kez daha geri dönme şansını değerlendirmeyi düşünebilirsiniz.

Against All Odds, Horizon Chase Turbo ve Kao the Kangaroo’yu 11 Mayıs akşamına kadar, The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle’ı ise; 11-18 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak Epic Games Store kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Sırada hangi oyunlar var bakalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum