Epic Games Store 4 Haftada 4 AAA Oyun Verecekmiş

Dragon Age: Inquisition ile başlıyoruz

Epic Games Store'un bu akşam açıklayacağı bedava oyunun gizemli bir oyun olduğunu geçen hafta görmüştük. Bu oyunun ne olduğuna dair çeşitli spekülasyonlar yapıldı, hatta Epic'in yayınladığı ipucu videosunun ardından tahminler Watch Dogs: Legion ile Ghostwire Tokyo üzerine yoğunlaştı.

Ancak sektörün sızıntı kaynağı billbil-kun farklı bir görüşte, bugün Epic Games Store Mega İndirimleriyle birlikte verilecek oyunun Dragon Age Inquisition - Game of the Year Edition olacağını söylüyor kendisi.

Hatta bununla da kalmıyor ve Epic Games Store'un 16 Mayıs ile 13 Haziran tarihleri arasında her hafta yeni bir AAA oyun vereceğini de söylemiş billbil-kun. Yani Epic Games Store indirim döneminde her gün yeni bir oyun vermek yerine haftada bir AAA oyun verme yolunu tercih etmiş.

Epic 2022 yılında 99, geçen yıl ise 86 ücretsiz oyun vermişti.

Bakalım bu sızıntı doğru çıkacak ve akşama kütüphanelerimize Dragon Age Inquisition - Game of the Year Edition ekleyebilecek miyiz?

YORUMLAR
Atlas Estrella
17 Mayıs 2024 16:04

This content is currently unavailable in your platform or region. diye bir yazı çıkıyor. Ulan Epic, senin yapacağın işe...

Armorsuit
17 Mayıs 2024 11:43

hata veriyor ama eklenemiyor maalesef :(

yrgn
17 Mayıs 2024 03:39

EA oyunları Epic Store'a giriş yaptı muhtemelen tüm AAA oyunlar EA'den gelecek gibi.

Parolamı Unuttum