Epic Games Store, Heavy Rain'in Ücretsiz Demosunu Paylaştı

PC oyuncuları da Heavy Rain ile buluşuyor sonunda

Quantic Dream tarafından geliştirilen Heavy Rain, PlayStation'ın beğenilen oyunlarından birisi olmayı başarmıştı. Görüp de heveslenen PC oyuncuları için de mutlu sona adım adım yaklaşıyoruz artık. Epic Games Store, oyunun çıkışına az bir süre kala 45 dakika boyunca oynayabileceğiniz ücretsiz bir demo paylaştı.

Quantic Dream, sinematik oyunlar geliştirmek konusunda isim yaptı dersek herhalde yanlış olmaz. Fahrenheit ile başlayan serüven, Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve son olarak Detroit: Become Human ile devam etti. Kimileri oyun olarak değerlendirmeyip daha çok interaktif sinema tarzında görse de bu yapımları, kişisel kanaatim gayet keyifli oyunlar olduğu yönünde. Şimdi artık PC oyuncuları da bu oyunlarla tanışabilecekler Epic Games Store ile Quantic Dreams arasında varılan anlaşma sonucunda.


Oyuna dönecek olursak; 'Origami Killer' olarak bilinen bir katilin peşindeki bu maceramızın ilk 2 bölümü oynanabilir durumda. Katilin adı, geride imza olarak bıraktığı origamilerden geliyor. Hikayemizde oğlu kaçırılan bir baba, bir dedektif ve bir FBI ajanını yönetiyoruz. Demoda bu karakterlerden dedektif Scott Shelby ve FBI ajanı Norman Jayden yönetilebiliyor. Demoyu 4K 60 FPS oynamanız mümkün, tabii sisteminiz buna uygunsa. Eğer göz atmak isterseniz, demoyu şu sayfadan indirebilirsiniz.

Heavy Rain, 24 Haziran'da PC oyuncularıyla buluşacak. Epic Games Store'a özel olduğunu da bir kez daha hatırlatmış olalım. Çıkışını dört gözle bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
26 Mayıs 2019 23:24

habere Quantic Dream oyunlarının 1 yıllığına Epic'e özel olduğunu da ekleyin de soracak olan olursa öğrenmiş olur.

Maximen
26 Mayıs 2019 22:42

Optimizasyonu çok başarılı.

KakaoluPuding
26 Mayıs 2019 21:40

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

KakaoluPuding
26 Mayıs 2019 21:40

indirilmiye açılmadı mı bende mi sorun var?

mserhatsari
KakaoluPuding
27 Mayıs 2019 02:56

Oyuna tıklayınca hafif aşağıya inerseniz görebilirsiniz, şu an var.


Berkay Dursun
26 Mayıs 2019 20:44

Yov rökobat rökobat sitüm höy höy

AvastYeScurvyDog
Berkay Dursun
26 Mayıs 2019 21:33

Yanlisim var ise duzeltin ama Quantic Dream oyunlari Epic Store'da sadece 1 seneligine ozel degil mi? Quantic Dream zaten Pc'ye de gecis yapacakti diye biliyorum, zaten Pc'de eski oyunlarinin yayinciligini da kendileri yapiyorlar. Epic Games'in yaptigi zaten daha onceden de yapmis oldugu zamanli ozel satis hakki satin almak degil mi?Birde senin yorumunun altinda soracam Berkay ama sorum direk sana degil. Neden her Epic Games ya da Steam haberi altinda hemen Steam ve Epic Games tayfasi birbirine laf giydirmeye calisiyor? Tipki sagli/soclu, Fenerli/Galatasarayli/Besiktasli vs gibi. Genelleme yapar gibi oldum ama tabi her yorum yapan ya da her yorum bu kapsamda olmuyor.

Berkay Dursun
AvastYeScurvyDog
26 Mayıs 2019 23:47

Şahsım adına Epic'e ya da Steam'e laf giydirmiyorum. Steam kullanıyorum zaten Epic ile bir bağım yok. Ben sadece "Epic'e karşı boş yapan" tayfaya laf giydiriyorum. Sektörün gelişmesi için bu tarz girişimler, rekabet ortamları güzel ve değerlendirilmesi gerekiyor. Buna karşı olan herkese karşıyım sadece.

Berkay Dursun
AvastYeScurvyDog
26 Mayıs 2019 23:47

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

ilke_kurtlutepe
AvastYeScurvyDog
26 Mayıs 2019 23:24

aynen, Quantic Dream oyunları 1 yıllığına özel olacak. sitede tüm Epic exclusive oyunlarının ve ne kadar olacaklarının gösterildiği bir haber de var zaten.

AvastYeScurvyDog
AvastYeScurvyDog
26 Mayıs 2019 21:35

Birde OGZ calisanlarindan bir ricam olacak, mesaj yazar iken paragraf bitirip yenisine geciyoruz ama mesaji gonderdikten sonra tum paragraflari birlestirip, duvar gibi yuzumuze vuruyor. Bunun duzeltilmesi mumkun mudur acaba?


Parolamı Unuttum