Epic Games Store, Önümüzdeki Hafta Ücretsiz Oyun Vermeyecek

Ya da bir sürprizle çıkacaklar karşımıza, kim bilir…

Epic Games Store, kuruluşundan itibaren geçen yaklaşık 3 yıllık süreçte, haftalık ücretsiz oyun kampanyasını devam ettirdi. Bu hafta da Aven Colony ücretsiz olarak veriliyor. Ama önümüzdeki hafta için bir ücretsiz oyun açıklanmadı, onun yerine Rogue Company Season Four Epic Pack’in verileceği duyuruldu.

Rogue Company, piyasada çeşit çeşit örneğini gördüğümüz ücretsiz multiplayer oyunlardan birisi. Geçtiğimiz yıl çıkış yapmıştı. Dördüncü sezon içerikleri gelirken bir de Epic’e özel bir paket paylaşalım demişler, önümüzdeki haftanın Epic Games Store içeriği de bu oldu. İllaki takipçileri vardır, birilerinin işine yarayacaktır. Ama yine de gözler bir oyun aramadı değil. Yine de belli olmaz, daha önce açıklanan oyunların değiştiğini veya listeye son anda ilavelerin olduğunu gördük. Önümüzdeki hafta da bir sürprizle listeye oyun eklenebilir, neden olmasın?

Bu haftanın oyunu Aven Colony’yi 11 Kasım akşamına kadar, Rogue Company Season Four Epic Pack’i ise, 11-18 Kasım tarihleri arasında ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bakalım beklendiği gibi sonradan açıklanan bir oyun olacak mı.

YORUMLAR
yrgn
6 Kasım 2021 01:18

Kesin süpriz oalcaktır diye umuyorum açıkcası, 11.11'i boş geçmezler gibime geliyor. Rogue Company Season Four Epic Pack ise çoğu oyuncu için birşey ifade etmiyor :)

Parolamı Unuttum