Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi Başladı, Her Gün 1 Oyun Bedava

İlk oyun, Bloons TD 6 oldu

Yılın son indirimlerinde sıra Epic Games Store’a geldi; Yılbaşı Tatili İndirimi başladı. Yüzlerce oyun indirime girerken, indirim kuponları da geri döndü; bu kuponlar 200 TL ve üzeri alışverişlerde %25 ek indirim sağlıyor ve daha öncekilerde olduğu gibi alışveriş yaptıkça hesabınıza yeni kupon tanımlanıyor.

Epic Games’in Yılbaşı Tatili İndirimi, 5 Ocak 2023’e kadar sürecek; yani önümüzdeki 3 hafta boyunca indirimlerden ve kuponlardan yararlanabileceğiz.

Bunun yanında bir de tabii ücretsiz oyunlar var; yine her güne 1 ücretsiz oyun kampanyası başladı, bu kampanya 15 gün boyunca sürecek. Listenin ilk oyunu ise; Bloons TD 6 oldu.

Bloons TD 6, kule savunma türünde oyunlardan. EGS, başlangıcı küçük bir oyunla yaptı denilebilir. Ama tabii önümüzdeki günlerde sürprizler bekliyoruz kendilerinden.

İndirimlerde de dikkat çekebilecek oyunlar bulunuyor. Örneğin; God of War %40 indirimle 197 TL’ye, Assassin’s Creed Valhalla Complete Edition %65 indirimle 220 TL’ye, Gotham Knights %50 indirimle 250 TL’ye, Deathloop + Ghostwire Tokyo paketi %60 indirimle 360 TL’ye satılıyor. Bir de bunların üzerine %25 indirim eklendiğinde gayet hesaplı olduklarını söyleyebiliriz.

İndirime giren oyunların tamamına şu sayfadan göz atabilirsiniz, illaki sizin de dikkatiniz çeken bir şeyler çıkacaktır.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum