Epic Games Store’da Cadılar Bayramı İndirimleri Başladı

Bu sefer nasıl indirimler var bakalım

Epic Games Store, dün akşam itibariyle bu yılın Cadılar Bayramı İndirimleri kampanyasını başlattı. 5 Kasım tarihine kadar devam edecek kampanyada %75’e kadar indirimlerin geçerli olacağı belirtilirken, 80 TL ve üzeri oyunlar için geçerli 60 TL indirim kuponlarının da halen kullanılabildiği hatırlatılıyor. Dolayısıyla, gözünüze kestirdiğiniz oyunlar arasında buna uygun olanlar bulunuyorsa, ekstra 60 TL indirimden de faydalanmış olacaksınız.

Kampanya kapsamında indirime giren oyunlara göz attığımızda RDR 2’nin %33 indirimle 200 TL’ye, Star Wars Jedi: Fallen Order’ın %50 indirimle 200 TL’ye, Borderlands 3’ün ve The Outer Worlds’ün %50 indirimle 155TL’ye, Control Ultimate Edition’ın %30 indirimle 146 TL’ye satılmakta olduğu görülüyor. Bunlar 60 TL’lik kuponların kullanabileceği oyunlar arasında yer alıyorlar.

Ayrıca Crysis Remastered da %35 indirimle 87 TL’ye satılıyor, bir de 60 TL’lik indirim kuponunu kullanacak olursanız 27 TL’ye geliyor. Yakın tarihli çıkış yapan oyunlardan Mortal Shell için de %20 indirimle 95 TL gibi bir fiyat söz konusu, dolayısıyla kuponla birlikte 35 TL'ye satın alabiliyorsunuz. Halen oynamamış olanlar Metro Exodus için de benzer bir yol izleyebilirler, %60 indirimle 100 TL’ye satılıyor, dolayısıyla indirim kuponuyla 40 TL’ye almanız mümkün. İndirimdeki oyunların tümüne şu sayfadan göz atabilirsiniz.

Epic Games Store, Cadılar Bayramı sezonunun açılışını yaptı; Steam’den nasıl indirimler gelecek bakalım. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum