Epic Games Store'da Haftaya 3 Oyun Birden Var

Bu haftanın oyunları Tacoma ve Next Up Hero

Epic Games Store hediye oyunlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta da belirttiğimiz üzere bu haftanın oyunları Next Up Hero ve Tacoma'ydı ve bu iki oyunu şu an kütüphanelerimize ekleyebiliyoruz. Her zaman olduğu gibi bunun için bir hafta süremiz var ama unutmamak için bir an önce eklemekte fayda var tabii.

Epic Games Store önümüzdeki haftaysa hediye oyun sayısını bir kez daha üçe çıkarıyor: 20XX, Barony ve Superbrothers: Sword and Sworcery EP.

20XX, logosundan ve kapağından da anlaşıldığı üzere Mega Man ekolünden gelen bir isim; roguelike ve Mega Man sevenlere hitap edecek güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim:

Barony için "Barony; Ultima Underworld, System Shock ve Daggerfall gibi RYO klasiklerinin hayranları tarafından yaratılan bir oyun ve bu klasiklere bırakılan bir sevgi mesajı" ifadesi kullanılmış.

Superbrothers: Sword and Sworcery EP'ın tanıtımındaysa "görsel-işitsel tarzı öne çıkaran, keşif türünden bir aksiyon macera oyunudur. Efsanevi bir dünyayı dolaş, kılıcını kullanarak savaş, mistik müzikal sırları çözmek için kılıç büyüsünü kullan ve gezgin bir savaşçı keşişin hüzünlü görevini tamamlamasına yardım et." cümleleri yer alıyor.

Bu üç oyun 30 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz verilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum