Epic Games Store'un Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Rime

Sıradaki oyun City of Brass...

Epic Games Store, yapımcılarla anlaşmalı olarak ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Ücretsiz oyunlar serisinin bu haftaki konuğu ise Rime oldu.

Hoş bir grafik tarzına sahip bir bulmaca oyunu olan Rime'da, içinde türlü tehlikeyi barındıran bir adayı bir tilki rehberliğinde keşfe çıkıyor, sonunda maceramızı bir kulenin tepesinde noktalıyoruz. Amacımız, epey sağlam bir şekilde korunmakta olan gizemi açığa çıkarmak.


Rime, gayet iyi tepkiler almış bir oyun. Steam'de 1750 civarında oyuncunun %90 kadarının olumlu yorumunu alırken; Opencritic'te paylaşılan 118 incelemenin ortalamasının 80 puan olduğu görülüyor. Hazır, Epic Store'da bedava dağıtlıyorken, siz de bir deneyebilirsiniz.

Eğer oyun ilginizi çekiyor ve ücretsiz olarak edinmek istiyorsanız, Epic Store'un ilgili sayfasına gidip kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bunun için 30 Mayıs'a kadar süreniz olduğunu da hatırlatmış olalım. Keyifli oyunlar...

 

YORUMLAR
waltran
24 Mayıs 2019 16:10

store çalışsa alacağım ama...//i65.tinypic.com/990191.png

ilke_kurtlutepe
waltran
24 Mayıs 2019 23:57

internet sitesinden alabiliyorsun, bende launcher yüklü bile değil ama bütün beleş oyunları aldım :D


Hedysseus
24 Mayıs 2019 13:47

Bir ara Humble Bundle ya da Steam direkt kendisi vermişti diye hatırlıyorum City of Brass (BioShock'un yapımcılarının da parmağı olan)'i. 13 gibi bir sayıya ulaştı sanırım bedava EGS oyunları, umarım bu şekilde devam ederler.

Parolamı Unuttum