Epic Games Store’un Sıradaki Oyunları – F.I.S.T. ve Turnip Boy Commits Tax Evasion

Bu hafta The Evil Within 2 ve Tandem: A Tale of Shadows veriliyor

Epic Games Store’da bu hafta The Evil Within 2 ve Tandem: A Tale of Shadows ücretsiz olarak verilirken, önümüzdeki haftanın oyunları da F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ve Turnip Boy Commits Tax Evasion olarak açıklandı.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch; görsel tasarımı gayet başarılı ve oynanışı keyifli bir metroidvania oyunu. Mutlaka şans verilmesi gereken oyunlardan. Epic Games Store, geçtiğimiz yılın sonunda da ücretsiz olarak vermişti. O zaman alamadıysanız, fırsat bir kez daha ayağınıza gelmiş bulunuyor.

Turnip Boy Commits Tax Evasion, belalı bir turp ile aksiyon dolu bir maceraya atıldığımız bir oyun. Bu cümle bile bizi ne kadar absürt bir maceranın beklediğini açıklıyor aslında. Yine de emin olmak isterseniz, önümüzdeki hafta göz atabilirsiniz.

Bu haftanın oyunları The Evil Within 2 ve Tandem: A Tale of Shadows’u 2 Kasım akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ve Turnip Boy Commits Tax Evasion’ı ise, 2-9 Kasım tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Atlas Estrella
27 Ekim 2023 11:32

Metroidvania de canımı ye, derhâl ekleyeceğim kütüphaneme. Gerçi eskiden kütüphaneler kitaplardan oluşuyordu ya neyse...

Parolamı Unuttum