Epic Games Store’un Sıradaki Oyunları – The Evil Within ve Eternal Threads

Yine 2 oyunlu bir hafta bizleri bekliyor

Epic Games Store’da bu hafta Blazing Sails ve Q.U.B.E. Ultimate Bundle ücretsiz olarak verilirken önümüzdeki haftanın oyunları da The Evil Within ve Eternal Threads olarak açıklandı.

The Evil Within, Shinji Mikami gibi bir ustanın ellerinden çıkan bir korku-hayatta kalma oyunu. PC versiyonu bir miktar sorunlu çıkmış olsa da bu türü sevenlerin öyle ya da böyle oynadıkları / oynamayı planladıkları oyunlardan birisi olduğunu söylemek mümkün.

Eternal Threads, geçtiğimiz yıl oyun severlerle buluşan bir bulmaca / macera oyunu, hatta bir "yürüyüş simülatörü" olarak değerlendirilmesi de mümkün. Anton'un da incelemesinde belirttiği gibi, What Remains of Edith Finch ve Vanishing of Ethan Carter benzeri oyunları sevenlerin şans verebilecekleri oyunlardan.

> Eternal Threads – İnceleme

Bu haftanın oyunları Blazing Sails ve Q.U.B.E. Ultimate Bundle’ı 19 Ekim akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Eternal Threads ve The Evil Within’i ise; 19-26 Ekim tarihleri arasında Epic Games kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum