Epic Games Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları: Jotun ve Prey

Tekrara düştük yine...

Epic Games Store, bu hafta Terraforming Mars’ı ücretsiz olarak verirken, önümüzdeki hafta yine 2 oyunla devam edileceği ilan edildi: Jotun: Valhalla Sürümü ve Prey.

İskandinav Mitolojisinden esinlenen bir aksiyon oyunu olan Jotun’da, kahramanımız Viking savaşçısı Thora, kendisini tanrılara ispatlamaya ve böylece Valhalla’ya gitmeye çalışıyor. Görsel yönden de oynanış kısmıyla da başarılı bulduğum bir oyundu. Siz de İskandinav Mitolojisine meraklıysanız ve halen oynamamışsanız, oynanacaklar listenize ekleyin derim. Jotun, daha önce de Epic Games Store'da ücretsiz olarak verilmişti.

Prey’i uzun uzun anlatmaya gerek yok, zaten ne kadar iyi bir oyun olduğunu hepimiz biliyoruz herhalde. Arkane Studios gerçekten çok iyi bir iş çıkarmış, hafızalara kazınacak bir oyuna imza atmıştı. Kıymeti de zaman geçtikçe daha iyi anlaşılıyor diyebiliriz. Bu arada Prey, Epic Games Store’un Yılbaşı Tatili İndirimi kampanyası kapsamında da ücretsiz olarak verilmişti. O zaman şansı kaçırmışsanız, bu sefer mutlaka kütüphanenize ekleyin.

> Prey – İnceleme

Bu haftanın oyunu Terraforming Mars’ı 12 Mayıs akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Jotun: Valhalla Sürümü ve Prey’i ise, 12-19 Mayıs tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum