Epic Games Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunu – 911 Operator

Bu hafta Spelldrifter veriliyor

Epic Games Store, ücretsiz oyunlarına bu hafta Spelldrifter ile devam ederken, önümüzdeki hafta da 911 Operator’ın verileceği açıklandı.

911 Operator; adından da anlaşılabileceği üzere, acil durum hattında bir operatör rolünü üstlendiğimiz bir oyun. Şehrin dört bir yanındaki sorunlarla başa çıkmak için gelen ihbarları değerlendiriyor ve elinizdeki ekipleri o bölgeye yönlendiriyorsunuz. Hangi ihbar asılsız, hangisi doğru, hangi görev için hangi ekipleri yönlendirmek gerek gibi kararları almak size düşüyor.

Oyundaki ihbarlar, gerçek ihbarlardan esinlenerek hazırlanmış; bu yardım çağrıları için uygulanan talimatlar da aynı şekilde. Yani olabildiğince gerçekçi bir deneyim sunulmaya çalışılmış durumda. Oyuna dair ilgi çekebilecek bir detay da dünya genelinde binlerce şehrin seçilebilir olması; bir başka ifadeyle kendi şehrinizi seçip orada da oynayabilirsiniz.

Bu haftanın oyunu Spelldrifter’ı 14 Eylül akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunu 911 Operator’ı ise, 14-21 Eylül tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum