Epic Games Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunu Wargame Red Dragon

Strateji severler için güzel tercih

Epic Games Store, ücretsiz oyunlar kampanyasında iki haftayı Cadılar Bayramı temasına uygun oyunlarla geçirdikten sonra bir strateji oyununa yönelmeye karar vermiş; önümüzdeki hafta bizleri Wargame: Red Dragon bekliyor.

Yaklaşık olarak 6 yıl önce çıkan Wargame: Red Dragon, serinin şimdilik en güncel üyesi. Gerçek zamanlı strateji türündeki oyunda, isminin de çağrıştırdığı üzere Sovyet Bloku ile Batı Bloku arasındaki bir çatışmaya ortak oluyoruz. Oyunun hikayesi 1991 yılında Asya’da iki blok arasında patlak veren kurgusal bir çatışmayı esas alıyor. Yönetilebilir onlarca ülke ve binlerce araç emrinize amade; tanklar, uçaklar, helikopterler ve savaş gemileriyle çatışmanın ortasına atılabiliyorsunuz. Oyunun çoklu oyuncu modu da 20 oyuncuya kadar destekliyor. Strateji oyunlarına ilgi duyanlara rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir oyun.

Bu haftanın oyunları Blair Witch ve Ghostbusters: Video Game Remastered’ı 5 Kasım akşamına kadar, Wargame Red Dragon’u ise 5-12 Kasım tarihleri arasında ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Sıradaki oyun(lar) için de merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum