Epic Games’in Sıradaki Ücretsiz Oyunları – Fort Triumph ve RPG in a Box

Bu hafta Star Wars: Squadrons’u almayı unutmayın

Epic Games Store, bir süredir sakin ilerleyen haftalık ücretsiz oyun kampanyasını renklendirip bu hafta Star Wars: Squadrons’u veriyor. Fakat önümüzdeki hafta yine o sakin haftalara dönüş yapacağız; Fort Triumph ve RPG in a Box ücretsiz olacak.

Fort Triumph; kendi tanımlamalarıyla “XCOM'un sıra tabanlı savaşlarını, HOMM'un verdiği keşif duygusuyla harmanlayan bir strateji oyunu”. Kasabalar inşa ediyor, hazineler topluyor, kahramanlarımızı geliştiriyoruz. Fizik kanunları ve çevreyi de taktiğimizin bir parçası haline getiren bir oyun aynı zamanda.

RPG in a Box, bir oyundan ziyade oyun geliştirme aracı. Voksel grafiklerle, kendi zindanlarınızı oluşturabilir, o zindanları türlü türlü yaratıkla, düşmanla doldurabilir, sonra da kahramanlarınızla kendi oluşturduğunuz bu zindanları temizlemeye çalışabilirsiniz. Veya şansınızı başka oyuncular tarafından geliştirilen oyunlarda da deneyebilirsiniz.

Bu haftanın oyunu Star Wars: Squadrons’u 1 Aralık akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Fort Triumph ve RPG in a Box’ı 1-8 Aralık tarihleri arasında Epic Games Store oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bir sonraki hafta bizleri hangi oyun veya oyunlar bekliyor acaba?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum