Epic Games'in Yeni Oyunu Battle Breakers Tanıtıldı

Bakalım neler yapabilecek

Epic Games’in yeni oyunu Battle Breakers’a merhaba deyin. PC ve mobil platformlarda çıkış yapan oyun, ufak bir ekip tarafından üretilmiş.

Oldukça eğlenceli bir çıkış fragmanına sahip olan oyun, daha önce karşımıza çıkan pek çok mobil RPG ile benzer özellikler taşıyor. Uzaylı canavarların saldırması ile birlikte yok olan krallığınızı kurtarmaya çalıştığınız oyunda, kendi takımınızı kurarak bu yaratıkları geldiği yere göndermeyi amaçlıyorsunuz.


İlk oynanış videoları ise türü sevenler için oldukça umut verici. Öncelikle oyunun çapraz platform desteğine sahip olduğunu belirtelim. Yani iki platformda da oyunda kaldığınız yerden devam etme şansınız var. Battle Breakers’ın 1000’den fazla zindana sahip olacağını düşününce bu desteğin önemi bir nebze daha ortaya çıkıyor.

Sıra tabanlı savaş sistemi bana -pek de başarılı olamayan- Final Fantasy: All The Bravest’ı anımsattı. Oynanış videolarında her karakterin kendine has bir özelliğe ve istatistiklere sahip olduğu da görülebiliyor. Tabi ki oyun içerisinde istediğiniz takımı oluşturabilmek için karakter satın almanız da gerekecek. Bunun da hem oyun içi hem de gerçek parayla yapılabileceğini düşünüyorum.

Her ne olursa olsun Battle Breakers, Epic Games’in Fortnite’ın ardından yaptığı ilk oyun olarak tarihe geçecek. Bakalım oyun ne kadar başarılı olabilecek…

YORUMLAR
İses
15 Kasım 2019 12:56

Fort ite oyun olarak görmesek ilk oyun. 

Parolamı Unuttum