Epic Store’a Özel Oyunların Bir Kısmı Microsoft Store’a Geliyor

“Epic’e özel” demek “Steam’de yok” anlamına geliyor herhalde :)

Geçtiğimiz günlerde Metro Exodus’un Microsoft Store’a ekleneceğine dair bir haber paylaşmıştık. Nitekim E3 sunumunda bu konu teyit edilmiş oldu ve aynı zamanda 'Xbox Game Pass for PC' oyunları arasında yer alacağını da öğrendik. Böylece Metro Exodus’un PC versiyonunun ‘Epic’e özel’ olma statüsü de bir son bulmuş oluyor.

Ama durum sadece bununla sınırlı değilmiş görüldüğü kadarıyla. Bir başka Epic’e özel oyun olan Operancia: The Stolen Sun da PC için Xbox Game Pass abonelerine sunulacak oyunlar arasında yerini almış durumda.

Üstelik, Epic’e özel oyunlardan olup da Microsoft Store’a çıkan oyunlar bu ikisiyle de sınırlı kalmış değil. Eylül ayında çıkacak olan Phoenix Point, Epic Store ile aynı anda Microsoft Store’da da çıkışını gerçekleştirecek. Afterparty’nin de Game Pass’e dahil olacağı görülüyor. Epic Store'dan Microsoft Store'a geçen oyunların sayısının önümüzdeki günlerde artmasını beklemek mümkün.

Bütün bunları bir arada düşününce akıllara şu soru geliyor: ‘Epic Store’a özel’ demek ‘Steam’de satışa sunulmuyor’ demek mi oluyor?

YORUMLAR
mit1980
12 Haziran 2019 19:07

"“Epic’e özel” demek “Steam’de yok” anlamına geliyor herhalde :)"Güzel bir özet olmuş :))

yusufulas
12 Haziran 2019 17:45

Operancia: The Stolen Sun bayağı zamandır Game Pass dahilinde Playanywhere olarak oynanabiliyor ben bir süre önce oynadım PC'de. :)

E-VrL
yusufulas
12 Haziran 2019 18:30

Nisan ayından beri Game Pass'te. Game Pass for PC için de beta sürecinden itibaren erişilebilir. O kadar detaya girmeyeyim demiştim, hatırlattığınız iyi oldu :)


Parolamı Unuttum