Epic Store’da Önümüzdeki Haftanın Oyunları: AER ve Stranger Things 3

Bu haftanın oyunu Pathway

Epic Store’da bu haftanın ücretsiz oyunları Pathway ve Escapists 2 olarak açıklanmıştı; önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları ise AER Memories of Old ve Stranger Things 3: The Game oldu.

Öncelikle bu haftanın oyunları ile ilgili bir detayı vererek başlayalım. Epic Store’un ilgili sayfasını açtığınızda sadece Pathway’i görebiliyorsunuz; Escapists 2 açıklanmasına rağmen burada yer almıyor. Ama halen haftanın ücretsiz oyunlarından birisi :) “O nasıl oluyor?” diye soracak olursanız, Epic Games Store’un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, teknik bir sorun yaşandığı, oyunun Epic Store’a gelişinin geçici bir süre ertelendiği, sorun üzerinde çalışmakta oldukları ve sorun çözülür çözülmez oyunun ne zaman ücretsiz olarak alınabileceğini duyuracakları belirtiliyor.

Bu haftanın oyunlarına dönecek olursak; AER, bir kuş olup gökyüzündeki adalar arasında süzüldüğümüz, adalara indiğimizdeyse çeşitli bulmacalar çözüp geçmişin hatıralarını canlandırdığımız bir macera oyunu.

Stranger Things 3 ise, popüler dizinin 3. sezonunu konu alan bir aksiyon macera (kısmen taktik strateji) oyunu. Şahsi kanaatim, dizinin popülerliğinden yararlanmaya çalışan bir yapım olduğu yönünde. Çıkış fiyatı da yüksekti, sonrasında makul denilebilecek bir fiyata geriledi. Diziyi takip edenlerin bir göz atmak isteyebilecekleri bir oyun.

AER ve Stranger Things 3, 25 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak. Sıradaki oyunlar hangileri olacak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum