Epic Store’da Önümüzdeki Haftanın Oyunları – Call of the Wild: The Angler ve Atom Eve

2 oyunlu haftalara devam ediliyor

Epic Games Store’da bu hafta Deus Ex: Mankind Divided ve The Bridge ücretsiz olarak verilirken önümüzdeki hafta da 2 oyunla devam edileceği açıklandı. Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve olacak.

Call of the Wild: The Angler, daha önce Epic Games Store’da da ücretsiz olarak verilen theHunter: Call of the Wild’ın yapımcıları tarafından geliştirilen bir açık dünya balıkçılık oyunu. Rahatlamak için arada açıp oynanacak tarzda oyunlardan sizin anlayacağınız. Arada böyle oyunlara da ihtiyaç var, öyle değil mi?

Invincible Presents: Atom Eve, Invincible evreninin süper kahramanlarından Atom Eve rolüne büründüğünüz ve kötülere haddini bildirdiğiniz bir oyun. Sıra tabanlı savaşlara sahip bir görsel roman olarak özetlenebilir. Fena bir oyun değil bence. Daha önce Amazon Prime Gaming ücretsiz EGS kodu olarak vermişti. Şimdi doğrudan EGS tarafından veriliyor.

Bu haftanın oyunları Deus Ex: Mankind Divided ve The Bridge’i 21 Mart akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve’i ise, 21-28 Mart akşamları arasında EGS kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Bakalım sonraki hafta da 2 oyun mu verilecek yoksa tek oyunlu haftalara geri mi dönülecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum