Epic Store’da Önümüzdeki Haftanın Oyunları Kingdom Come: Deliverance ve Aztez

Epic’ten güzel bir sürpriz…

Epic Games Store bu hafta 3 oyun ile karşımıza çıkacaktı, sonrasında Pandemic bu oyunlar arasından çıkartıldı; Carcassonne ve Ticket to Ride ücretsiz olarak sunuluyor bir hafta boyunca. Önümüzdeki haftanın oyunları da açıklandı; Kingdom Come: Deliverance ve Aztez ücretsiz oyunlar listesine eklenecek.

Kingdom Come: Deliverance; 2 yıl önce çıkışını gerçekleştirmiş, bir bağımsız yapıma göre hacimli yapısıyla, rol yapma konusunda sunduğu detayla dikkat çekmeyi başarmıştı. Hatta kimi oyuncular rol yapma meselesinde gerçekçiliğin biraz abartıldığı kanaatindeydi :) Çıkıştaki birkaç teknik sorunun da etkisiyle inceleme puanları ortalaması sonradan gördüğü ilginin gerisinde kalmış olabilir; Metacritic’te paylaşılan 60 incelemenin ortalaması 76 puan. Oyuncular cephesinde ise daha parlak bir tablo söz konusu, 2.104 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması 8,1 puan.

Her hâlükârda önümüzdeki hafta bizleri iyi bir oyunun beklediğini söyleyebiliriz, yanında bir de Aztez verilecek. İsminin çağrıştırdığı üzere Aztekler ile ilgili, Aztek İmparatorluğumuzu geliştirmeye, genişletmeye çalıştığımız bir oyun. Her iki oyun da 13-20 Şubat tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum