Epic Store’da Gelecek Haftanın Oyunu: Sherlock Holmes Crimes and Punishment

Dedektiflik zamanı demişler

Epic Store ücretsiz oyunlar kampanyasının bu haftaki oyunları Gone Home ve Hop dün akşam itibariyle erişime sunulurken, onlara Drawful 2 ve Totally Reliable Delivery Service de eşlik ediyor. Önümüzdeki hafta ise bizleri Sherlock Holmes: Crimes and Punishment’ın beklediğini öğrenmiş bulunuyoruz.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, ünlü dedektifimizi konu edinen bir macera oyunu. Frogwares’in 2014 yılında oyun severlerin beğenisine sunduğu oyun, genel olarak başarılı sayılabilecek bir çizgi tutturmuştu. Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 32 incelemenin ortalaması 77 puan. Oyuncu değerlendirmeleri için de benzer bir tablo söz konusu; paylaşılan 228 değerlendirmenin ortalaması 7,7 puan.

Bu haftanın oyunlarını 9 Nisan’a kadar, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments’ı ise 9-16 Nisan tarihleri arasında Epic Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Bunun yanına da bir başka oyun eklenecek mi bakalım.

YORUMLAR
Srinelli
3 Nisan 2020 13:37

guzel haber. oynamak istedigim bir oyundu. basimi magic the gathering arena ve grim dawn dan kaldirabilince oynayacagim ilk oyun. bir de 200 tl yi doom eternal e ayirabilene kadar :D

 

Parolamı Unuttum