Epic Store’da Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunları: Conan Exiles ve Hue

İkişer ikişer devam ediyoruz

Epic Store’un ücretsiz oyun kampanyası bu hafta AER Memories of Old ve Stranger Things 3: The Game ile devam ederken, önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları da Conan Exiles ve Hue olarak açıklandı.

Conan Exiles, çevrimiçi çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu. Conan evreninde geçen bir oyun olunca, beklentiler büyüktü ama bunu pek karşılayamadı (en azından başlangıçtaki tablo olumsuzdu). Metacritic’te paylaşılan 24 incelemenin ortalaması 68 puan, 157 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması da 6,8 puan. Güncellemelerden sonra (özellikle oyuna binek hayvanlarının eklenmesi beğenilmiş gibi duruyor), oyuncuların daha pozitif yaklaştıkları görülüyor.

Hue ise, bir bulmaca-macera oyunu. Renk paletini kullanıp bulmacaları çözmeye, önünüzdeki engelleri aşmaya çalışıyorsunuz. Şöyle birkaç saat oynayıp kafa dağıtacak bir oyun bulsam diyorsanız, bir şans verilebileceklerden Hue. Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 8 incelemenin ortalaması 79 puan, 20 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması da 7,4 puan.

Bu haftanın oyunları AER Memories of Old ve Stranger Things 3: The Game, 2 Temmuz akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Conan Exiles ve Hue ise 2-9 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz; Epic Games Store kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Sıradaki oyun(lar) hangileri olacak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum