Epic Store’da Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunları Yüz Güldürecek!

Mutant Year Zero ve Hyper Light Drifter geliyor…

Epic Games Store haftalık ücretsiz oyun uygulamasında geçtiğimiz haftalarda bir değişiklik yapmış ve 2 oyun paylaşmaya başlamıştı. Bu hafta ise; sadece GNOG paylaşılarak tekrar eski sisteme dönüldüğünü görmüştük. Ama bu da geçici bir şeymiş anlaşılan, önümüzdeki hafta yine iki oyunla gelecek ve bu oyunlardan birisi de Mutant Year Zero olacak sevgili Oyungezerler!

Önce This War of Mine ve Moonlighter verilmişti. Geçtiğimiz hafta da Alan Wake ve For Honor gibi iki büyük oyun verip iştah kabartmışlardı. Bu haftanın oyunu ise GNOG oldu, bu akşam itibariyle ücretsiz olarak oyun kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz ve bunun için son tarih 15 Ağustos.

Açıkçası önceki haftaların ardından vites küçülttüklerini düşündürtmüştü bu tercih. Ama önümüzdeki hafta tekrar iki oyunla karşımıza çıkacaklarını ve  bu oyunların Hyper Light Drifter ile Mutant Year Zero: Road to Eden olduğunu öğrenince tekrar fikir değiştirdim:) Özellikle MYZ: Road to Eden'in yakın bir tarihte çıkmış bir oyun olduğu da göz önünde bulundurulduğunda gayet güzel tercihlerle karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz.

Uzun lafın kısası, önümüzdeki hafta yüzleri güldürecek Epic Store. Bakalım sonraki haftalarda da benzer bir performans sergileyebilecekler mi.

YORUMLAR
Srinelli
9 Ağustos 2019 08:59

MYZ cok zor bir oyun mu. Xcom, Xenonauts, Phantom Doctrin, Shadowrun serisi, Hard West oynamis turu seven biri olarak bu oyunu bir turlu oynayamadim. Zor yahu. Kendimi kotu hissettim. Ilk partiyi gecemedim oyunda. Hep elime verdiler. :(

ilke_kurtlutepe
8 Ağustos 2019 22:47

Mutant Year Zero çıkalı daha yeni 8 ay oldu. Oyun satamamış yav :( ya da Epic iyi para verdi.

Decypher
ilke_kurtlutepe
9 Ağustos 2019 00:35

MYZ'nin hiç de fena satmadığını biliyorum :) Çok güzel bir oyun, Epic sayesinde daha fazla kişiye ulaşacak ve çoğu kişinin de oynadıktan sonra Seed of Evil paketini alacağına eminim.


MSelm
8 Ağustos 2019 22:25

Mutant year zero çook iyi oyun <3

HakanYILDIZ
8 Ağustos 2019 21:38

Buradan iki güzel çıkarım yapabiliriz. Bir; EPIC adamdır. İki; MYZ satmamış.

ilke_kurtlutepe
HakanYILDIZ
8 Ağustos 2019 22:44

Beleş konusunda adam olabilirler, onlardan iyi beleş oyun veren yok. Amaaaaa, exclusive konusunda da madamlar :)

sSnake
ilke_kurtlutepe
10 Ağustos 2019 14:45

Drama arayana malzeme çok olur.

ilke_kurtlutepe
ilke_kurtlutepe
9 Ağustos 2019 16:28

Timed exclusive muhabbeti de, komple exclusive de can sıkıcı valla.

sSnake
ilke_kurtlutepe
9 Ağustos 2019 10:54

Bence sürekli exclusive denmesi işi kulağa daha da çıkılmaz bir halmiş gibi gösteriyor. Timed-exclusive diyeni görmek neredeyse imkansız gibi. Direkt exclusive deyince taşlamak daha tatlı oluyor herhalde.


Parolamı Unuttum