Epic Store'un Hediyesiyle Birlikte GTA Online Hilecileri Geri Döndü

Tabi böyle de bir sorun var

Geçtiğimiz günlerde Epic Store'un ücretsiz olarak verdiği GTA V, pek çok kişinin yüzünü güldürdü. Öte yandan oyunu uzun süredir oynyan GTA Online kullanıcıları yeni bir hileci dalgası ile karşı karşıya kalmış durumda.

Rockstar uzun süredir hileciler ile savaşıyor olsa da GTA Online'daki hile sorunu asla net bir şekilde çözülemiyor. Her hafta yeni modlar ve hileler üreten pek çok kişi, GTA Online'daki oyuncuların tecrübelerini mahvedebiliyor. Modifiyeli jetleri ya da tankları ile başınıza bela olabilen bu hileciler, zaman zaman sunucunun çökmesine bile sebep olabiliyor.

İddialara göre hileciler bu durumu bir adım öteye taşıyarak Rockstar'ın eskiden ortadan kaldırmayı başardığı bir hileyi tekrar hayata geçirmiş. Hileciler bu açık ile birlikte Rockstar sunucularına bağlı tüm oyuncuların oyunlarını berbat edebiliyor. Yani evet, tek kişilik hikaye modunda bile oyununuzu etkileyebiliyorlar.

Rockstar'ın şimdiden çalışmalara hız verdiği söyleniyor. Fakat içerisinde bulunduğumuz karantina sürecinde bu hilelerin hızlı şekilde ortadan kalkması pek mümkün görünmüyor...

YORUMLAR
DrKllr
20 Mayıs 2020 22:30

Eğer bu oyunda kafanız rahat para kasmak istiyorsanız ya da heist setupları yapacaksanız arkadaşlar firewall programları var. Kesinlikle onları kullanın çünkü gerçekten oyunda bu modcular yüzünden emeğiniz ve zamanınız çok sıklıkla heba ediliyor. Ben 2 senedir kullandığım bir program var ve ban yemedim. Herkese de tavsiye ederim.

DrKllr
20 Mayıs 2020 22:26

Epic bunu duyurmadan önce, hatta dağıtımından 3 gün önce online a girdim. Sonuç şöyle oldu. Girdiğim 4 oturumdan üçünde ya bir portakala dönüştüm, ya kafamıza bir Ufo düştü ya da altımızdan alevler çıktı ve nereye gidersek bizi takip etti. Rockstar ve Take Two bu hile işinin peşini çoktan bıraktı bence. Epic'in bunu ücretsiz dağıtması sadece sayıyı bir anda çoğalttı. Bu arada o kafamıza düşen Ufo single playerda da devam etmişti. Yani yeni bişey değil bence.

Serdar_Berk
20 Mayıs 2020 07:12

İnternet bağlantısı olmadan, çevrimdışı modda hikâye modu oynanamıyor mu?

Parolamı Unuttum