Advertisement

Epic Store’un Sıradaki Oyunları Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel

Uzay stratejisi mi tercih edersiniz yoksa aksiyon mu?

Epic Games Store’un haftalık ücretsiz oyunlar serisi bu hafta Murder by Numbers ve The Elder Scrolls Online ile devam ediyor. Bu haftayı bu 2 oyunla geçirirken, önümüzdeki haftanın oyunları da açıklandı; sırada Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel var.

Homeworld, tanıtım metninde dediği gibi gerçekten de “RTS türünü yeniden tanımlayan bir uzay strateji oyunu” idi. Uzayın uçsuz bucaksızlığında madenler topluyor, filolar kuruyor ve göz alıcı savaşlara imza atıyorduk. Gerçekten keyifli oyunlardı. Seriyi uzay boşluğundan gezegen yüzeyine indiren Deserts of Kharak’tan sonra biraz ara verdiler, ama şimdi bir kez daha geri dönmeye hazırlanıyor bu güzel seri; Homeworld 3’'ün çıkış tarihi Şubat 2024 olarak açıklanmış durumda.

Henüz Homeworld ile tanışmamış olanlar veya uzun süredir oynamayanlar için güzel bir fırsat sunuyor Homeworld Remastered Collection. Paket içerisinde ilk 2 oyunun remastered versiyonları yanında orijinalleri de yer alıyor; güzel bir paket. Daha önce GOG bedava vermişti, o zaman kaçıranlar için Epic Games güzel bir fırsat sunuyor önümüzdeki hafta, bu sefer kaçırmayın derim :)

Severed Steel, yüksek tempolu bir aksiyon oyunu. Etrafı tamamen dağıtıp parçalayabileceğiniz oyunlardan, dolayısıyla stres atmak için kullanılabilir, öyle değil mi :) Epic Store’un Yılbaşı İndirim Kampanyası’nda günlük ücretsiz oyunlardan birisiydi. O zaman alamayanlar için bu sefer 1 haftalık bir süre olacak.

Bu arada Epic Store’un 2023 Yaz İndirimi kampanyası da başladı, gayet hesaplı oyunlar var. Bu fırsatı da değerlendirmeyi düşünebilirsiniz.

Bu haftanın oyunları Murder by Numbers ve The Elder Scrolls Online’ı 27 Temmuz akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel’i ise, 27 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
allalla
21 Temmuz 2023 15:10

homeworld serisi benim için efsane bir strateji oyunudur.

homeworld 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum.

Parolamı Unuttum