Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları Abzu ve Rising Storm 2: Vietnam

Bu haftanın oyunu Pikuniku

Epic Store, ücretsiz oyunlar kampanyası bu hafta Pikuniku ile devam ederken önümüzdeki haftanın oyunları da ilan edildi. Önümüzdeki hafta bizleri Rising Storm 2: Vietnam ve Abzu bekliyor olacak.

Rising Storm 2: Vietnam; çok oyunculu bir muharebe oyunu. Adının da çağrıştırdığı üzere bizleri Vietnam’da çatışmaların ortasına atıyor. Genel itibariyle türü sevenlerin beğenisini kazandığını söylemek mümkün.

Abzu ise, derin suları keşfe çıktığımız, görsel yönüyle gözlerimize müzikleriyle kulaklarımıza hitap eden gayet hoş bir oyun. Daha önce de Epic Store’da ücretsiz olarak verilen oyunu, henüz oynamayanlardansanız, bu vesileyle bir şans vermenizi öneririm.

Bu arada bu haftanın ücretsiz oyunu Pikuniku'dan da bahsetmeden geçemeyeceğim. O da eğlenceli bir oyun, esprili bir dili var. Bu hafta boşta kaldıysanız birkaç saatinizi de Pikuniku'ya verebilirsiniz.

Bu haftanın ücretsiz oyunu Pikuniku’yu 8 Ekim akşamına kadar, Abzu ve Rising Storm 2: Vietnam’ı ise 8-15 Ekim tarihleri arasında kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Bir sonraki hafta nasıl oyunlar gelir sizce?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum