Epic Store'un Ücretsiz Dağıttığı Battlefront 2'yi Tam 19 Milyon Kişi Almış

Akıllara zarar

2017 yılında oyun dünyasını temellerinden sarsan Star Wars: Battlefront 2, üç yıl içerisinde kendisini toparlayarak kemik bir kitleye kavuşmuş durumda. Oyuncuların oyunun içerisinde bulunduğu yeni durumu görmesini isteyen Epic Games Store, geçtiğimiz haftalarda Star Wars: Battlefront 2'yi ücretsiz olarak dağıtmıştı.

Aynı GTA V'te olduğu gibi sunuculara akın eden oyuncular, Epic Store'u birkaç saatliğine kitlemeyi başardı. Fakat bu durum hem EA hem de Epic Store'un işine gelmiş gibi görünüyor. EA Star Wars'un resmi Twitter hesabından gelen bilgilere göre ücretsiz etkinlik boyunca tam 19 milyon oyuncu Battlefront 2 kopyasını kütüphanesine eklemiş.

Tek bir etkinlik sayesinde bu kadar oyuncuya ulaşabilmek tabii ki dikkat çekici. Öyle ki bazı oyunlar tüm yaşam süreleri boyunca 10 milyon satış barajını aşamıyor. Yani PC kullanıcıları olarak bedava oyunları çok seviyoruz diyebiliriz.

Bununla birlikte Battlefront 2'nin yaşam döngüsünü doldurduğunu hatırlatmakta fayda var. EA de Battlefront 2'nin son güncellemesini aldığını gönderdiği tweet içerisinde belirtmiş. DICE ekibinin şu sıralarda 128 kişilik haritalar ile geleceği söylenen yeni Battlefield oyunu üzerinde çalıştığını söyleyelim.

YORUMLAR
allalla
26 Ocak 2021 13:38

bedava diye kütüphaneye ekledik ama kendi adıma konuşayım asla oynamayacağım bir oyun.

Parolamı Unuttum