Epic'in Ücretsiz Çoklu Oyuncu Kiti, Steam İle Çapraz Platform Desteği Sunuyor

Ezeli rekabet, ebedi dostluk

Duyduğunuza inanamayacağınız haberler köşemizde bugün Epic ve Steam arasında esen ılık rüzgarlar var. 2019 yılında çevrimiçi servislerini tüm geliştiricilere ücretsiz olarak sunan Epic Games, çapraz platform desteğinde elini güçlendirmeye devam ediyor. Önce Fall Guys'ı PC ve PlayStation üzerinde çapraz platform desteğine kavuşturan geliştirici, şimdi de Epic ve Steam arasında destek sunacak.

Bu güzel haberi vermek için Epic tarafından yayınlanan video ise gülmekten karnınızı ağrıtabilir. Önce iki adet oyuncunun birbirlerini farklı platformlar üzerinden göremediğine şahit oluyoruz. Daha sonra Epic ekibi araya girerek Epic Store ve "PC Store" isimli bu iki platform arasında çapraz platform desteği sunuyor.

Resmi açıklamada ise Steam'in ismini zikretmekten çekinmemiş Epic Games ekibi. Epic Online Services sisteminin artık Steam ve Epic Store arasında çapraz platformu desteklediğini belirten yapımcı, konsol ve mobil platformlar arasında kuracağı desteğin de yakında karşımıza çıkacağını açıklıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum