Eric Kripke, Hideo Kojima'ya Birlikte The Boys Oyunu Yapmayı Teklif Etti

Homelander bunu beğendi

Amazon'un popüler süper kahraman dizisi The Boys'un yürütücüsü Eric Kripke, dizinin video oyun olmasını istiyor ve bu iş için en uygun ismin de Hideo Kojima olduğunu düşünüyor. Çünkü Hideo Kojima daha geçen gün iptal ettiği bir projesinden bahsetti ve bu iptalin sebebinin projenin The Boys'a olan benzerliği olduğunu söyledi. Eric Kripke de bu açıklamanın üzerine fırsatı kaçırmayarak hemen araya girdi.

Kojima iptal ettiği bu projenin başrolü için Mads Mikkelsen'i düşündüğünü de söylemiş ve proje hakkında bazı detaylar vermişti.

"Günümüzde süper kahramanlar eğlence sektöründe bolca üretilmeye devam ederken benim fikrim alışık olduğumuzun tam tersi bir dünya görüşüne sahip olacak, bolca kara mizah içerecek, süper kahramanlar ne kahraman ne de kötü adam olacaktı" diyordu Kojima.

Kripke de Kojima'ya cevap olarak "Lütfen gel de bir The Boys oyunu yap! Birlik olup başarabiliriz! Büyük hayranınım" dedi.

Kojima'ya The Boys'tan tek cevap Kripke'den gelmedi üstelik. Dizide Homelander'ı canlandıran Anthony Starr da "sana katılıyorum" diyerek Kripke'ye destek verdi. Kojima henüz Kripke veya Starr'a cevap vermedi ama böyle bir birliktelikten ortaya çok acayip bir iş çıkabilir. Ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum