Erken Yayınlanan Reklam The Evil Within 2 Sürprizini Bozdu

Tek çıkış yolu, içerisi

Şu hatalı reklam ve listelemeler yüzünden Bethesda'nın E3 konferansı öncesinde elinde pek bir sürpriz kalmadı desek yeridir. Dün Amazon.de yanlışlıkla Wolfenstein 2: The New Colossus'u listelemişti ve o haberde "geri kalan sürpriz oyunlardan birinin The Evil Within 2 olabileceğini düşünüyorum" demiştim. Demek ki başka bir şey istesem olacakmış.

Bu seferki sızıntı ise Reddit'ten kaynaklandı ve konferans sonrasında girilmesi gereken reklam erken saatlerde yayına alınınca Bethesda'nın The Evil Within 2'yi duyuracağı ortaya çıkmış oldu.

Reklamlardan birinde "Bethesda, sizi The Evil Within 2 ile kabusa geri götürüyor. Hemen ön sipariş verin" yazarken, diğer reklamda ise "Hayatta kalmaya dayalı korku oyunlarının dahi ismi Shinji Mikami'den The Evil Within 2 geliyor" yazını görüyoruz. Reklamlara tıklandığında TheEvilWithin.com sayfası açılıyor ama haliyle bu erken bir sızıntı olduğu için sayfa henüz güncellenmemiş.

Bu reklamlardan anladığımız üzere kariyerinde ilk Resident Evil, Vanquish, Resident Evil 4 ve ilk The Evil Within gibi oyunlar bulunan ünlü isim Shinji Mikami'nin bu projede de direktör olarak görev alıyor ki bu serinin geleceği açısından çok iyi bir haber. Oyunla ilgili resmi duyuruyu büyük ihtimalle bu gece Bethesda'nın E3 basın toplantısında göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum