Escape from Tarkov'un Kapalı Beta Tarihi Açıklandı

Escape From Tarkov'un kapalı betasıyla birlikte bir takım yenilikler de geliyor.

 Gerçekçi bir FPS-MMO arayanlar için piyasadaki belki de tek yapım Escape From Tarkov ve o da bildiğiniz gibi hala alfa aşamasında, ancak yakında kapalı betaya geçiyor. Oyun Rusya'nın hayali bir şehri olan Tarkov'da geçiyor. Tarkov dış dünyaya kapatılmış ve paralı askerler tarafından işgal edilmiş durumda. Uzun bir süredir erken erişimde olan Escape From Tarkov'un sonunda kapalı beta tarihi belli oldu.

Oyunun temmuz ayında kapalı betaya geçeceği resmen duyuruldu, ancak tam bir tarih verilmedi. Bununla birlikte oyunun beta sürümü de tam sürümündeki her şeyi içermiyor. Hatta yapımcı şirkete göre betada sadece oyunun fundamentallerini test edeceğiz ve bir iki yeni içerik de bizlerle olacak, ancak tam sürüme yakın olmayacak. 

> Escape from Tarkov'dan Yeni Ekran Görüntüleri

Kapalı beta bununla birlikte birkaç yeni silahı ve yeni oyun mekaniklerini de oyunseverler ile buluşturacak. Bunlara ek olarak eşya sigortalama sistemi geliyor. Ekipmanlarınızı sigortalayarak öldüğünüzde eşyalarınızı kaybetme riskinizi azaltabiliyor olacaksınız. Beta ile birlikte gelen bir diğer yenilik de oyuna Peacemaker isimli yeni bir tüccarın eklenişi olacak. Bu tüccar yeni eşyalar, sağlık gereçleri ve takaslık eşyaları oyuncuların beğenisine sunacak. 

Oyunun kapalı betası, ön sipariş veren herkese açık olacak. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum