Eski Adıyla H1Z1: Just Survive'a Yeni Bir Harita, Kale Sistemi ve Daha Fazlası Eklendi

Sadece Just Survive diyeceksiniz

Daybreak Game Company, zombili hayatta kalma MMO'su H1Z1'i güncelledi ve oyunun ismini, H1Z1'i atarak Just Survive yaptı.

Daybreak'in "oyunun tarihindeki en kapsamlı güncelleme" olarak nitelendirdiği şeyi yayınladığı gibi, Just Survive adının değiştirilmesi, eskiden H1Z1 olarak bilinen oyun için büyük bir yeniliğin başlangıcı gibi duruyor.

Belki de en büyük değişiklik, oyunun dünya haritasının Badwater Canyon isimli, tamamen yeni bir aşamayla değiştirilmesidir. Güncelleme notlarında bu yeni haritanın bölgeye göre bölgenin yaratılması nedeniyle, genel tasarımının her alanına uygun odak sağlamak için, zaman içerisinde istikrarlı bir şekilde toplanacağını belirtiliyor. Yani, şu anda yeni haritanın sadece bir bölümü olan Pinemill Reservoir adı verilen bir alan oynamaya açık durumda; tamamlandıkça haritaya daha fazla bölge eklenecek.

Bu güncelleştirme ayrıca, oyuncuların yapılar oluşturabileceği ve bir dizi tuzak ile güçlendirebileceği yeni bir "Stronghold" (Kale) üs inşaat sistemi sistemi ekledi.

Loot sistemi güncellendi. Artık, onu almadan önce her bir eşyanın tam olarak ne olduğunu görebiliyorsunuz. Ayrıca, eşyalarınızın ne kadar değerli olduğunu daha net hale getiren yeni bir enderlik sistemi var.

Savaş sistemi de, silahlar artık farklı aşamalara ve özelleştirme seçeneklerine sahip olduklarından yeniden düzenlendi. Yakın mesafe muharebesi yeni isabet tespiti ve animasyonlar ile düzeltildi.

Son olarak, oyuna oyun içi para birimine dönüştürülebilen Golden Eagle Coins'i ekliyor. Daybreak'in dediğine bakılırsa, bunlar, eşyaların depolanması probleminin üstesinden gelmek için dünyadaki her bir eşya için gerçek değeri oluşturmayı amaçlıyor. Golden Eagle Coins yeni Stronghold mekanlarını satın almanıza yarayacak. Bu para biriminin kullanımının gelecekte de genişlemeye devam edeceği belirtiliyor.

Ocak 2015'teb beri Steam Erken Erişim sürecinde bulunan Just Survive'ın ne zaman tamamen yayımlanacağına dair hala bir bilgi yok. Oyun Güncellemesi 8/15'e buradan ulaşabilirsiniz.

tum-zamanlarin-en-cok-satan-25-oyunu

YORUMLAR
Parolamı Unuttum