Eski Hearthstone Yapımcılarından Marvel Kart Oyunu Geliyor!

Exodia Galactus destesi de yapabilecek miyiz?!

Özellikle Hearthstone ile birlikte büyük popülerlik kazanan online kart oyunları çok fazla stüdyonun dikkatini çekti. Senelerin devi Magic the Gathering bile artık Arena'ya en az kağıt kadar önem vermeye başladı. Marvel gibi devasa karakter havuzuna sahip olan bir evrende kaçınılmaz olarak kendi kart oyununa kavuştu. Bugün ilk bakış videosu ile birlikte duyurusu yapılan Marvel Snap, yakın gelecekte şansınızı test etmeye geliyor.

Hem mobil hem de bilgisayar için çıkış yapacak oyunun kapalı betasına kayıt süreci de başladı. Sadece Android üzerinden test edilecek oyuna ne yazık ki biz henüz erişemeyeceğiz. Kapalı beta sürecine; Amerika, Kanada, Filipinler, Singapur, Avustralya ve Yeni Zelanda'da yaşayan oyuncular dahil olacak. Oldukça hızlı tempolu bir kart oyunu olarak tanıtılan Marvel Snap adının hakkını verecek gibi duruyor. Resmi siteden yapılan açıklamada bir oyunun ortalama üç dakika civarında süreceği belirtildi. 

Marvel Evreni içerisinde Asgard ve Wakanda gibi elliden fazla mekanda gerçekleşecek olan dövüşlere her hafta yeni bir mekanın daha eklenmesi bekleniyor. "Collectible Card Game" olduğu için oyunda takas yöntemiyle ya da açık pazar şeklinde kartlara erişemeyeceğiz. Tıpkı Hearthstone'da olduğu gibi paket şansı yine lazım. Zaten oyunun yönetmeni de eski Hearthstone yönetmenlerinden Ben Brode. Brode ve bazı eski Hearthstone geliştiricilerinin kurduğu Second Dinner stüdyosunun elinden çıkan oyun özellikle kısa süren maçlarıyla mobil anlamda da büyük bir potansiyele sahip. 

Her ay, hafta ve sezonda yeni yeni görevler ve içeriklerle destekleneceği belirtilen Marvel Snap eğer vaat ettiklerini gerçekleştirirse Hearthstone ve diğer kart oyunlarına ciddi bir rakip olarak karşımıza çıkabilir. Ben de özellikle bir X-Men temalı deste yapabilmek için açık beta sürecini merakla bekliyorum. Bakalım Latverya'nın merkezine X Mansion bayrağı dikebilecek miyiz? 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum