Eski Hitman ve The Division Çalışanları Sharkmob Adında Yeni Stüdyo Açtı

İlk oyunları da multiplayer olacak.

The Division'ın yapımcısı Massive Entertainment'in eski CEO'su Fredrik Rundqvist, sektörde önemli yerlerde bulunmuş dört kişiyle beraber yeni bir stüdyo kurdular. Venturebeat'e konuşan Rundqvist, yapmak istedikleri ilk oyunun kült klasik bir yapım olacağını söyledi. Yani bu oyunu bir franchise haline getirmek istiyorlar.

"Gerçekten geleneksel single-player türünde bir yapımla ilgilenmiyoruz. Oynadığımız oyunlar, sevdiğimiz, sosyal, rekabetçi ve her zaman çok oyunculu oyunlar. Tabi ki de, bize göre, doğru bir marka, doğru ayarlar yapıp insanların ilgisini çekemezsen saf mekanikler pek de ilgi çekici değil. Sanırım bu, ne tarz bir oyun yapmak istediğimizle ilgili bir ipucu veriyor.

Emin değilim ama sanırım bu, Sharkmob hakkında oldukça sıra dışı bir durum, bu da 10 -12 yıl boyunca oyun yapmış olan beş kişiyi bir araya getirerek yeni bir şeyler başlatmak üzere bir araya gelmemizdir. Tek başımıza hareket etmektense tekrardan beraber olmak bize güvenli hissettirdi."

Rundqvist, önemli işlere bakanın sadece beş kişiden oluşmasını da kendilerine herhangi bir dezavantaj sağlamadığını düşünüyor. "Beşimizin bir şirketi başlatmak, bir stüdyo kurmak, bir oyun kurmak, bir IP oluşturmak için bilmeniz gereken her şeyi 360 derece görebilmesini abartı olarak düşünmüyorum. "

YORUMLAR
Parolamı Unuttum