ESL South East Europe Championship Türkiye İlk Elemeler Tamamlandı!

ESL Heyecanı Şimdi Başlıyor

ESL South East Europe Championship (ESL SEE), ESL tarafından Güney Doğu Avrupa bölgesi için düzenlenen çok oyunlu bir eSpor rekabet ortamıdır. 

Bu turnuvanın amacıysa eSpor tutkunları için yüksek kaliteli ve bölge odaklı eğlence sunarken, aynı zamanda bölgede bulunan farklı ülkelerin oyuncularını mücadeleye katıp becerilerini artırmak ve eSpor arenasında bilinirliklerini sağlamaktır. 

ESL South East Europe Championship’te, 5 ana popüler oyun yer almaktadır. Counter – Strike: Global Offensive,  Hearthstone,  League of Legends, Starcraft 2 ve  World of Tanks! 

ESL tarafından hazırlanan bu oluşumun League of Legends Türkiye ilk elemeleri’nde sonuç belli oldu. Kazanan ekip, e-sporcuların yakından tanıdığı bir ekip olan HWA.Gamesultanoldu. Ancak Türkiye için 2 eleme olacak ve bu iki elemeden toplam 8 takım seçilecek. İlk elemede ilk dört; HWA, DarkPassage, Nilüfer Belediye ve BPI Gaming oldu. İkinci elemeden gelecek 4 takım daha ile birlikte ülke finallerine gidilecek. Buradan ise ilk 3’e giren takımlar grup aşamasına çıkmaya hak kazanacak.

Turnuva eşleştirmeleri ve sonuçları için LÜTFEN TIKLAYINIZ!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum