Eternals Filminden Angelina Jolie'nin Fotoğrafları Sızdırıldı

Çizgi romana uygun

Marvel Sinematik Evreni, dördüncü aşamasıyla birlikte bizleri geçmişte bir yolculuğa çıkaracak. Yani en azından öyle zannediyoruz. Stüdyonun yeni filmi Eternals ile birlikte MCU'nun kökenlerini öğrenmiş olacağız, ancak filmden gelen son haberler filmin belirli kısımlarının MCU'nun mevcut zaman diliminde veya ona yakın yerlerde geçebileceği yönünde. 

Oldukça geniş bir kadroya sahip olan Eternals, hem ilk defa böyle bir ekip göreceğimiz için hem de oyuncu kadrosuyla büyük merak uyandırıyor. Filmde Thena karakterini canlandıracak olan Angelina Jolie'nin kostümlü fotoğrafları da gün yüzüne çıktı. Daily Mail'in haberinde Amerikalı aktrisi Thena'nın çizgi romandaki haline benzeyen bir kostüm ve sarı peruk ile birlikte görüyoruz. Fotoğraflar çok net değil ama Jolie anlaşılır bir şekilde gözüküyor.


Rolü aldıktan sonra, "Thena bir savaşçı ve ben Marvel Sinematik Evreni'ne hak ettikleri Thena'yı vermek için çok çalışacağım." diyen Angelina Jolie karaktere bürünme konusunda sıkıntı yaşamayacak gibi gözüküyor. Film setinde geçtiğimiz günlerde bir bomba bulunmuştu. Ancak görünüşe göre bu olay çekimleri aksatmamış. Chloe Zhao'nun yönetmenliğini yapacağı Eternals filmi, 6 Kasım 2020'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
SevişenBoğa
10 Kasım 2019 13:38

Wanted filmindeki karizmasını taşısın yeter. Endamını yaladuğum.

Parolamı Unuttum