Eternals Kadrosuna Yeni Büyük İsimler Katılacakmış

Feige çıldırdı, Oscar istiyor

Marvel Sinematik Evreni, 11 senedir karşımıza çok sayıda karakter ve farklı ekiplerle çıktı. Stüdyonun beyaz perdeye uyarlayacağı yeni ekip ise Eternals olacak. Jack Kirby tarafından 1976 yılında yaratılan ve Marvel Evreni'nin temellerini anlatan Eternals, beyaz perdede de büyük işler yapmanın peşinde. 

Kadrosunda şimdiden Angelina Jolie ve Salma Hayek gibi isimleri barındıran film, daha fazla büyük ismi duyurmaya hazırlanıyor. Collider'a konuşan Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige, MCU'nun gelecek planlarından bahsetti.


Karakterlerin tanıtılmasını anlatan Feige, "Biz bu dünyanın daha önce pek duyulmamış karakterlerini tanıtmak istiyoruz. Tıpkı Guardians of the Galaxy gibi, tıpkı daha önceden yaptığımız Avengers ekibi gibi. Eternals'da yapmak istediğimiz bir birlikteliği tanıtmak. Bu kez nasıl bir araya geldiklerini anlatmak değil, doğrudan birlikte oldukları haliyle karşınıza çıkmak istiyoruz. İlk Avengers filminde yaptığımızın tam tersi bir nevi. Tarz olarak Guardians gibi, ton olarak değil ama bir grup insanı tanıtma açısından öyle." şeklinde konuştu. 

Eternals kadrosuna daha fazla ismin de katılacağını belirten Feige, "Henüz daha duyurmadığımız birkaç aktör daha var. Onlar da bu ekibe katılınca çılgın şeyler olacak." dedi. Feige'in bahsettiği aktörler kim kestirmek güç ama daha önce Slyvester Stallone'un da MCU'da yer aldığını düşününce ihtimaller sınırsız gibi duruyor. 

Chloe Zhao'nun yöneteceği ve senaryosu Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo tarafından yazılan Eternals filmi 6 Kasım 2020'de vizyona girecek. Filmin yeni oyuncularını ise bekleyip göreceğiz. Acaba bir Harrison Ford bombası patlayabilir mi? 

YORUMLAR
ocelot1789
11 Eylül 2019 19:53

MCU'nun hiç bir filmi oscar alacak seviyede şeyler yapmıyorlar. Sadece belki efekt konusunda alabilirler ki o da ancak ve ancak muadil bir film çıkmazsa o sene. Oyuncuları iyi seçseler bile hiç bir senaryo veya replik bütünlüğü oyuncuyu tamamlayacak şekilde olmuyor. Antony Hopkins'i Ragnarok filminde ne hale getirdiklerini gördük. Diğer Thor filmleri de keza. Büyük oyuncu da olsan önemli olan her zaman senaryo ve replik oluyor.

Parolamı Unuttum