Everspace 2'nin Erken Erişim Tarihi Kesinleşti

Artık kaçmak yok

Everspace hayranlarının büyük bir merakla beklediği Everspace 2 için erken erişim süreci bir türlü başlayamadı ve bunun da sebebi stüdyonun almış olduğu bazı kararlarda son derece şanssız olması.

Cyberpunk 2077'nin çıkışı Nisan ayından Eylül ayına ertelendiğinde bu durum Everspace 2'yi de etkilemiş, oyunlarını bu büyük oyunla benzer dönemde çıkarmak istemeyen Rockfish de Everspace 2'nin erken erişimini Aralık ayına ötelemişti. Sonrasında olanlarıysa biliyorsunuz, Cyberpunk 2077 son dakikada yeni bir erteleme aldı ve kendisinden kaçan Everspace 2 gibi Aralık ayına konumlandı :)

Rockfish bunun üzerine Everspace 2'nin erken erişimini bir kez daha ertelemek zorunda kaldı ve yeni tarih olarak da 2021 Ocak ayı verildi.

Bugün yapılan açıklama ise tarihi kesinleştirmiş durumda. Everspace 2, Steam Erken Erişime 18 Ocak 2021 tarihinde gelecek. Oyunun bu Erken Erişim versiyonunun en az 25 saatlik oynanış sunacağı, beş farklı gemi sınıfı bulunacağını söylüyor Rockfish. Bu versiyonun büyük bir kısmı ise tamamen seslendirilmiş durumda. Erken Erişimde iki olan yıldız sistemi sayısı da final versiyonunda altı veya sekize çıkacak.

Oyunun final versiyonunun 2022'nin ilk yarısında çıkması planlanıyor.

Everspace 2'nin Steam sayfasına şuradan erişebilir, isterseniz ücretsiz demosunu indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum