Evil Dead: The Game, Bir Fragman Eşliğinde Ön Siparişe Sunuldu

13 Mayıs'ta geliyor

Evil Dead: The Game; geçtiğimiz haftalarda ufak bir erteleme haberiyle karşımıza çıkmıştı. Aslında bu ilk erteleme de değil, ama sonuncu olacağını umuyoruz. Saber Interactive de başka bir erteleme planlamıyor olsa gerek, bir fragman eşliğinde oyunu ön siparişe sundular:

Fragman yine Evil Dead’e uygun düşen bir fragman olmuş, serinin havasını yansıttığını söyleyebiliriz. Oyunda da Evil Dead evreninden Ash Williams, Kelly Maxwell, Scotty, Lord Arthur, Pablo Simon Bolivar gibi tanıdık simalar eşlik edecek bizlere. İyi veya kötü tarafı seçebilecek, av veya avcı olabileceğiz.

Ön siparişe sunulan oyunun PC versiyonu için avantajlı bir fiyat belirlendiğini söylemek mümkün; Epic Games Store’da oyunun standart versiyonu 69 TL’den satılıyor, Deluxe Edition ise 99 TL. PS tarafıysa tahmin edilebileceği üzere bu fiyatların 5 katı düzeyinde seyrediyor; sırasıyla 349 TL ve 529 TL'ye satışa sunulmuş durumdalar.

Evil Dead: The Game, 13 Mayıs’tan itibaren oyun severlerle buluşuyor. Serinin hayranlarını ne derece memnun edebilecek bakalım, takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum