Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi Dizisinin Çekim Tarihini Açıkladı

Geç olsun, güç olsun

Disney+ açıklandıktan sonra yayın servisine gelecek diziler büyük gündem oluşturdu. Çeşitli Marvel ve Star Wars dizileri bir bir duyurulurken, Ewan McGregor'un başrolünde yer alacağı Obi-Wan Kenobi dizisi Star Wars hayranlarını oldukça mutlu etti. Görünüşe göre bu dizi için hazırlıklar uzun zamandan beri yapılıyormuş.

Men's Journal'e konuşan Ewan McGregor, böyle bir dizinin olacağını dört yıldır bildiğini ve bunu sır gibi sakladığını belirtti. Çekimlerin 2020 yılının yaz döneminden önce başlamayacağını da belirten başarılı oyuncu, yayın tarihiyle ilgili bir bilgi vermedi. Kenobi dizisi şu an itibariyle Star Wars hayranlarını en çok heyecanlandıran proje olabilir. 


Verdiği röportajda dizinin açıklanmasından çok mutlu olduğunu belirten McGregor, "Benim için oldukça büyük bir rahatlama anı oldu. Çünkü dört yıldır bu konu hakkında insanlara yalan söylüyordum. Dizinin hikayesi üçüncü ve dördüncü film arasında geçecek. Jedi Düzeni parçalara ayrılırken bildiğimiz bir karakteri ele alıp onu göstermek ilginç olacak. Onun hikayesi oldukça ilginç. Bence üçüncü filmin sonunda Jedi'ların katledildiği gerçeğiyle uğraşmak ilginç olacaktır. Bu O'nun üstünden gelmesi gereken bir şey. Obi-Wan'a elimden geldiğince yaklaşmaya çalışıyorum. Alec Guinness gibi hissedip, onun gibi oynamak istiyorum. Saçlarım da yeterince grileşti ve onun yaşına yaklaştım, yani bunu yapmak biraz daha kolay olacak." dedi. 

Ben Star Wars adına Mandalorian ve Kenobi dizilerinden umutluyum. Obi-Wan'ın çekimleri 2020'nin yaz aylarında başlarsa muhtemelen 2021'in kış döneminde veya 2022'nin ilk aylarında dizi de yayınlanmaya başlar. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum