Obi-Wan Kenobi Dizisinin Geçeceği Dönem Belli Oldu

Hello there

Ewan McGregor, Disney tarafından yeni bir Star Wars dizisi tarafından işe alınınca hayranlar oldukça sevindi. Zira Disney 2012 yılında Lucasfilm'i satın alınca hepimizin merakla beklediği şey bir Obi-Wan Kenobi filmiydi, bu film gelmeyecek ama Kenobi dizisi istediğimizi bizlere verecek gibi duruyor. 

The Star Wars Show sırasında yeni dizinin geçeceği dönemi de öğrenmiş olduk. The Revenge of the Sith'in sekiz yıl sonrasında geçecek olan dizi aynı zamanda Solo: A Star Wars Story ile aynı dönemde geçecek. Sonunda Star Wars tarihinin belki de en bilinmez zaman dilimlerinden birisi olan 3. film ile 4. film arasında boşluk biraz dolmuş olacak. Luke Skywalker'ın çocukluğunu da muhtemelen göreceğimiz dizi çok sayıda hikayeye ev sahipliği yapıyor.


Dizinin Solo filmiyle aynı dönemde geçecek olması hemen akıllara Solo'nun son sahnesini getirdi. Filmin sonunda hologram olarak kısacık gördüğümüz Darth Maul bu dizi için muhteşem anlamlar içeriyor olabilir. Yani bir "Darth Maul vs Obi-Wan Kenobi Part 2" görmeye hazır olalım! Tabii daha önce Star Wars'ın animasyon dizilerinde böyle bir dövüş vardı ancak bu sahneyi kanlı-canlı izleyebilme ihtimali bile oldukça heyecan verici. 

Ayrıca muhtemelen dizide Qui-Gon Jinn'i de Force Ghost olarak göreceğiz, böylelikle A New Hope'da Darth Vader ile karşılaşmasında hayalet olan Kenobi'nin bu güce nasıl eriştiğini öğreneceğiz. Ayrıca bence dizide mutlaka Obi-Wan ile eski öğrencisi Anakin Skywalker'ı aynı sahnede göreceğiz. Çünkü dördüncü filmde Obi-Wan, Vader'ın robotik halini görünce bu durumu yadırgamıyordu. Bu da dizi için heyecanlandıran bir başka güzel neden.

Disney belki yaptığı Star Wars filmleriyle hayranları tam anlamıyla tatmin etmeyi başaramadı ama hem The Mandalorian dizisi hem de bu Obi-Wan kenobi dizisi çok büyük umut vaat ediyor. Eğer Disney bu kozları doğru oynarsa hem hayranlarla arayı düzeltir hem de Star Wars Evreni adına muhteşem işlere imza atar. Obi-Wan Kenobi dizisinin ne zaman yayınlanacağı ve kadrosu ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum