Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi Olarak Geri Dönüyor!

Beklenen an geldi!

Disney, 2013 yılında Lucasfilm'i aldıktan sonra Star Wars dünyasında büyük bir hareketlilik başladı. Planlanan ilk Star Wars politikası "her yıla, bir film" Aralık ayında vizyona girecek olan The Rise of Skywalker ile son buluyor. Sonrası ise şimdilik biraz muallakta, ancak Star Wars heyecanı Disney+ dizileriyle devam edecek.

Cinelinx'in özel haberine göre Disney+'nın yeni Star Wars dizisi Obi-Wan Kenobi ile ilgili olacak ve Ewan McGregor dizinin başrolünde yer alacak! Aslında Disney+'nın Star Wars dizileri yapacağı belli olduğundan beri bir Obi-Wan dizisi gündemdeydi, hatta bir dönem bunun bir film olabileceği de konuşuluyordu. Görünüşe göre Disney/Lucasfilm ortaklığı dizide karar kılmış.


Cinelinx'e göre iki farklı kaynak Ewan McGregor'ın yeniden Obi-Wan Kenobi'yi canlandırmak için sözleşme imzaladığını belirtmiş. Ayrıca haberde bu imzanın bir büyük bir sürpriz olmadığı ve zaten yakın zamanda bir Obi-Wan projesine başlanılması için gerekli adımların atıldığı açıklanmış. Haber büyük bir sürpriz olmayabilir ama Obi-Wan ile ilgili bir dizinin yolda olduğunu öğrenmek oldukça mutlu edici. 

Eğer bu söylentiler kesin olarak doğruysa, ki haberi veren Jordan Maison doğruluklarından oldukça emin. Star Wars adına bizleri heyecanlandıracak bir dizi yolda gibi gözüküyor. The Mandalorian ve Rogue One dizileri ilgi çekse de söz konusu Obi-Wan Kenobi olunca akan sular duruyor. Bakalım ikonik Jedi Ustası'nın hangi dönemdeki maceraları anlatılacak? Benim en büyük arzum dizinin üçüncü ve dördüncü film arasındaki dönemde geçmesi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum