Exoprimal'de Dino Crisis'in Yapımcısı Da Görev Alıyormuş

'Dinozor varsa ben de varım' demiştir

Geçen haftaki State of Play sırasında Capcom yeni dinozorlu oyununu göstermeye başladığında yayının sohbet kısmı "Dino Crisis" yazılarıyla dolmuştu. Nihayetinde oyun yepyeni bir IP çıktı ama Capcom'un klasik Dino Crisis serisinden çok da uzak olduğu söylenemez.

Capcom henüz Exoprimal'in geçtiği evren hakkında bir bilgi vermedi, ama ilk Dino Crisis'in tasarımcılarından, Dino Crisis 2 ve 3'ün yapımcısı Hiroyuki Kobayashi de bu oyunda görev yapıyormuş.

Kobayashi attığı tweetle bu yeni oyuna da "derinden müdahil" olduğunu açıkladı, hatta geçmişte üzerinde çalıştığı oyunların listesini de ekledik tweete. Listede Dino Crisis'in yanı sıra Resident Evil, Devil May Cry ve Dragon's Dogma gibi oyunlar da bulunuyor.

Exoprimal'in başında Takuro Hiraoka ve Ichiro Kiyokawa'nın olduğu biliniyor, dolayısıyla Kobayashi bu yeni oyunda yapımcı rolünde değil. Görevinin ne olduğu da herhalde sonradan ortaya çıkar.

Oyun 2043 yılında geçecek. Bilinmeyen bir sebeple dünyaya gizemli girdaplar açılmış ve bunlar sayesinde de dünyamıza dinozor sürüleri gelmiş.

Exoprimal, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için 2023 yılında çıkacak.

YORUMLAR
mokanalpa
16 Mart 2022 17:55

Kızıl saçlı ablayı görünce regina sandım Allah dedim dino crsis remake geliyor sonra derin bir hayal kırıklığı.

Parolamı Unuttum