Eyeballistic, Mortal Kombat Trilogy HD Remake İçin WB'den İzin Almaya Çalışıyor

İlk üç oyun için remake planları

Eyeballistic 2018 yılında ilk üç klasik Mortal Kombat oyununu HD remakeiyle ilgili detayları paylaşmış ancak bu projenin iptal olduğunu söylemişti. Şimdiyse kendilerinden ilginç bir haber geldi ve bu HD remake'leri tekrar canlandırmak istediklerini ve bunun için de Warner Bros'tan izin almaya çalışacaklarını belirttiler.

Eyeballistic bunun için bir kampanya başlatmış ve yeterli sayıda oyuncu kampanyayı imzalarsa Warner Bros'un dikkatini çekebileceklerini düşünüyorlar.

Bu HD Remake versiyonlarının yenilenmiş halleri Unreal Engine 5 kullanacak ve ekip tüm karakter ve mekanları 3D olarak baştan yaratacak.

"Tüm mekanların ve karakterlerin bütün detaylarını göz alıcı 3D şeklinde baştan yaratmayı planlıyoruz. Elbette tüm fatality, brutality, friendship ve animality hareketleri de olacak. Karakterler ve mekanlar 4K çözünürlüğe çıkacak ve Unreal Engine 5'in gücüyle 60 fps oynanış sunacağız. Hatta gerçek enstrümanlar kullanarak tüm müzikleri de yenileyecek ve modern sinematik bir ses kazandıracağız" diyor stüdyo.

Eyeballistic'in paylaştığı ekran görüntülerinde yeni tasarımlardan bazılarını görmek mümkün ve bence gayet de iyi iş çıkarmışlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum