F1 2019'un Yeni Fragmanı Oldukça Etkileyici

Yarış tutkunları memnun kalacak

Fragmana geçmeden önce F1 topluluğunun en çok saygı gören pilotlarından biri olan ve bu sabah hayatını kaybeden Niki Lauda'dan bahsetmek istiyorum biraz. Kimilerininin "Rush" filmi ile tanıştığı Lauda; çıktığı 174 yarışın 54'ünde podyum, 25'inde ise galibiyet alan efsanevi bir şampiyon.

1976 yılında Nürburgring'in ıslak zemininde yaptığı korkunç kaza ile yüzünün büyük bir kısmını kaybeden Lauda, "asla geri dönemez" dedikleri asfalta tam bir sene sonra tekrar çıkarak şampiyonluk kupasını kaldırmayı başarmıştı.


F1'i şu anda bildiğimiz "elit spor" haline getirmeyi başaran önemli isimlerden biri olan Lauda, 70 yaşına kadar içinde bulunduğu organizasyonun Sürücüler Sendikası'nı da kurarak günümüz pilotlarının hayatlarını korumaya yönelik çalışmalar yapmıştı. Azmi, hırsı ve zekası ile ön plana çıkan efsanevi pilot, artık ezeli rakibi James Hunt'ın yanında...

Gelelim F1 2019'un fragmanına. Son yıllarda gelişerek tam bir simülasyon - fragmanda Ferrari'nin kazanmasına aldanmayın:) - haline bürünen oyun, yarış oyunlarındaki başarısı ile bilinen Codemasters ekibinin ellerinden çıkıyor. Klasik 18 otomobilin geri döneceğini açıklayan yapımcı ekip, F1 2018'de de olduğu gibi efsanevi sürücülerin efsanevi araçlarını da içerecek. 

Son dönemlerde, özellikle Avrupa'da kendine sağlam bir hayran kitlesi oluşturan F1 serisi, 28 Haziran'da çıkış yapacak. 

Fragmandaki efsane şarkı için tık tık.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum