F1 2022'de Senaryo Modu Olmayacak!

Çapraz platform desteği ise ilk günden geliyor

Bu iddialar, Xfire'a ait. Meslektaşlarımızın ifadelerine göre F1 2022'de bir senaryo modu bulunmayacak. Aralarında benim de bulunduğum bir güruhun eleştirdiği bu modun yerini ise "F1 Life" adı verilen oldukça ilginç bir mod alacak. Eğer iddialar doğru ise modu bir "yaşam simülasyonu" olarak tanımlamak mümkün.

Oyuncular, F1 Life içerisinde pilot olarak yaşamanın beraberinde getirdiği avantajları elde edebilecek. Örneğin bu mod sayesinde kendinize pahalı saatler alabilecek ya da garajınıza süper otomobiller ekleyebileceksiniz. Bu süper otomobillerin sadece bir süs eşyası olduğuna inanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Oyun içerisinde bu araçları 23 farklı piste çıkartabileceksiniz. Yüksek performanslı modeller sadece F1 araçları ile yarışamayacak. Eğer bu süper otomobiller de simülasyon hissini yansıtabilirse, Nürburgring pistinin meraklı ziyaretçiler ile dolup taşacağını söylemek zor değil.

Xfire aynı zamanda modun "zaman sıkıntıları" nedeniyle iptal edildiğini söylüyor. F1 2023 itibariyle senaryo modu bir kez daha dönüş yapacak. Aynı iddialara göre F1 2022 ilk kez çapraz platform ve VR desteği de sunacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum