Falcon & Winter Soldier Dizisinde Captain America'nın Kalkanı Geri Dönüyor

Steve Rogers'tan başkasına yakışmaz

Avengers: Endgame filmi özünde bu zamana kadar izlediğimiz klasik Avengers karakterleri için bir veda filmiydi. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Black Widow ve Hawkeye için tamamen olmasa da bir mutlu son yapılmaya çalışıldı. Black Widow geçmişte geçecek olan solo filmiyle de onore edilecek, Hawkeye da kendi dizisine kavuşacak. Thor da 4. filmiyle emekliye ayrılacak gibi gözüküyor. Cap, Hulk ve Tony için ise Endgame tam anlamıyla bir finaldi. Filmde Captain America'nın kalkanının geleceğini de görmüştük, Falcon artık kalkanın yeni sahibi olacaktı.

Falcon & Winter Soldier Disney+ üzerinden yeni bir diziye başlayacak. Bu yıl yayınlanacak olan dizi özellikle Captain America sonrası onunla birlikte kader ortaklığı yapmış iki karakterin maceralarını anlatacak ve bu hikayede kalkan olmazsa olmaz konumunda. Dizide John Walker karakterini canlandıran Wyatt Russell'ın yeni gelen set fotoğrafları oldukça ilginç. Russel'ı hem bir askeri üniforma içerisinde, hem de Captain America kostümü içinde elinde kalkanı tutarken görüyoruz. Bu da akıllara "acaba dizide John Walker ya da kod adıyla U.S. Agent mı kalkanı taşıyacak?" sorusunu getiriyor. 

Çizgi romanlarda yer alan US Agent karakteri oldukça milliyetçi olan ve radikal fikirlerle bezenmiş bir karakterdi. Hatta çoğu zaman aşırı radikal olması nedeniyle Captain America tarafından da ret yemiş ve yoluna bildiği gibi devam etmişti. Küçüklüğünden beri Vietnam'da ölen abisi Michael'i idol alan Walker, sonrasında kendisine "Super-Patriot" adını da takmıştı. Bu karakterin varlığı da şüphesiz diziye ayrı bir hava katacaktır. Hem Baron Zemo hem de Super-Patriot, Steve Rogers'ın olmadığı bir ortamda çok daha rahat olacaktır. Bakalım Bucky ve Sam Wilson ortaklığı Steve Rogers'ın boşluğunu doldurmaya yetecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum