Fall Guys, PC’de 11 Milyon Kopya Sattı

Böyle bir başarı bekleyen var mıydı?

Bu yılın sürpriz oyunlarından birisi olan Fall Guys, beklenenin üzerinde ilgi görerek yapımcıları dahil herkesi şaşırtmıştı. Ağustos ayında PC'de 7 milyon oyuncuya ulaşıldığı söylenmişti, güncel veri ise bunun 11 milyona yükseldiği şeklinde.

Mediatonic bu yılın kendileri için nasıl geçtiğini de özetlemiş. Murder by Numbers’ın birden çok platformda çıkış yaptığı ve ilgiyle karşılandığı, mobil cephede Yahtzee with Buddies ile elde edilen gelirin yarım milyar dolar düzeyine ulaştığı gibi bilgilerin yanında ESPN tarafından TimTheTatMan’in ilk Fall Guys tacına ulaşma hikayesinin filminin yapıldığının da altı çiziliyor. Buna ek olarak oyunun PC cephesinde 11 milyon satışa ulaştığı da aktarılıyor.

Her ne kadar son dönemde Among Us popülerlik konusunda bir adım öne geçmiş olsa da Fall Guys’ın performansı da hiç yadsınamayacak düzeyde. Bu durum satış verileriyle de bir kez daha teyit edilmiş oldu. Konsol cephesindeki performansı da merak konusu. Gerçi çıkış döneminde PS Plus oyunları arasında verilmişti, ama sonrasındaki satışları 11 milyonun üzerine ne kadar ekledi, belki önümüzdeki dönemde buna ilişkin bilgiler de paylaşılabilir.

YORUMLAR
allalla
2 Aralık 2020 17:11

EA, Take-Two gibi kan emiciler kazanacağına küçük ve orta ölçekli geliştiriciler kazansın.

Umarım daha büyük başarılara imza atarlar.

Parolamı Unuttum