Fallout 3 Remake Modu Fallout 4: Capital Wasteland'den Yeni Fragman Geldi

Başrolde Feral Ghoul'lar var

Fallout 3'ü Fallout 4 motoruyla baştan sona yaratmayı hedefleyen Capital Wasteland, Fallout severlerin yakından takip ettikleri bir mod. Mod yapım süresince çeşitli sorunlarla karşılaştı, hatta seslendirmelerle ilgili yaşanan yasal sorunlar nedeniyle modun yapımı bir ara durdurulmuştu.

Bethesda, Fallout 3'teki seslendirmelerin kullanılmasına izin vermediği için geliştirici ekip Liam Neeson, Malcolm McDowell, Eric Todd Dellums ve Ron Perlman gibi ikonik isimlerin seslerini değiştirmenin Fallout 3'ün cazibesinden çok şey götüreceğini düşünerek vermişti bu kararı. Sonrasında geliştirici ekip Road to Liberty modun tekrar canlandığını ve geliştirilmeye devam edildiğini açıklamıştı.

Modun yayınlanan en yeni videosunda Feral Ghoul'ları (ve bazı diğer yaratıkları) Fallout 3'ten çeşitli mekanlarda görme şansını elde ediyoruz.


Aşağıda yeni fragmanı izleyebilirsiniz:

Fallout 4: Capital Wasteland, Fallout 3'teki tüm görevleri, tüm diyalogları ve tüm mekanları içerecek. Hatta ekip Fallout 4'te kullanılan Creation Engine'in hava durumu seçeneklerini de orijinal oyunun havasını yakalamak için sonuna kadar zorlamaya çalışıyor.

Ekibin modu bitirip bitiremeyeceği, ne zaman bitireceği veya bir demo yayınlayıp yayınlamayacağı şimdilik belirsiz. Ama projeye dört elle sarılmış ve iddialı görünüyorlar, bize de düşen sabırla beklemeye devam etmek.

YORUMLAR
Aztek
3 Haziran 2019 23:24

Pfff çabalarını takdir etmemek elde değil lakin gördüğüm en boş işlerden biri olabilir. Diğer ekiple bir şekilde birleşip New Vegas remake'ini hızlandırmak varken serinin en ruhsuz, en tırt diyalog ve görevleriyle dolu, en kötü hikayeli oyununu harıl harıl baştan yapmaya çalıştıklarını düşündükçe içim burkulmuyor değil.

Parolamı Unuttum