Fallout 76'nın Battle Royale Modunun Süresi Sınırsız Olarak Uzatıldı

Bethesda gelen tepkilerden memnun

Bethesda, E3 2019 konferansında Fallout 76 oyuncularına çeşitli müjdeler verdi (tabii bunların ne kadar müjde olduğu tartışılabilir) ve bunlardan biri de Nuclear Winter ismindeki Battle Royale moduydu.

Bethesda normalde bu yeni modu 'beta öncesi ön izleme' olarak başlatmıştı ama gelen tepkiler son derece olumlu olunca bu beta da süresiz olarak uzatıldı.

Normalde Nuclear Winter modunun Fallout 76'nın ücretsiz deneme süresince oynanabilen, sınırlı süreli bir mod olması düşünülmüş ama oyuncular söylenene göre bu moda bayılmışlar. "Bir hafta boyunca Nuclear Winter moduna gösterilen tepki ve ilgi bizleri oldukça şaşırttı. Tüm deneyimlerinizi okumak ve paylaştığınız şeyleri görmek harikaydı. Vault 51 çok şanslı!" şeklinde bir mesaj yayınlanan Bethesda, Nuclear Winter modunun beta öncesi ön izleme süresinin de devam edeceğini ve güncellemeler almaya devam edeceğini söylüyor.

Nuclear Winter modunda 52 oyuncu Vault 51'in Overseer'i olmak için birbirlerine karşı mücadele ediyor. Bu modda üs kurma mekaniği de mevcut.

Aslında bu açıdan bakınca Bethesda'nın battle royale modu ile oldukça doğru bir hamle yaptığını görebiliyoruz, meğer Fallout 76 oyuncularının tek ihtiyacı olan şey diğerlerini öldürüp stres atmakmış. Artık oyuna insan NPC'leri ekleyecek Wastelanders güncellemesi gelene kadar kimsecikler ses çıkarmaz.

YORUMLAR
Aztek
18 Haziran 2019 19:01

''...tek ihtiyacı olan şey...'' . Tonla facianın , oyunun yetersizliğinin üstüne BR modu yeni birkaç oyuncu çekti, hareket kattı diye hemen ''demek ki olması gereken buymuş'' tarzı yazı yazmak oyun jurnalciliği değil hocam. Free süreci daha 17si yani dün bitti, göreceğiz kim ne kadar oynamaya devam ediyor.

Parolamı Unuttum