Fallout 76'ya İlk İki Oyundan Klasik Silahlar Eklenecek

Fallout 1'den Fallout 76'ya

Bethesda, Fallout 76'nın gidişatını düzeltebileceğine gönülden inanıyor ve bunu da QuakeCon'da oyunla ilgili açıklanan yeni bilgilerde gördük aslında. Hatırlarsanız E3 2019'da yapılan açıklamayla Fallout 76'nın Wastelanders güncellemesini öğrenmiştik, bu güncelleme oyuna insan NPC'ler ve yeni bir hikaye ekleyecekti.

QuakeCon'daysa bu bilgilere bir yenisi eklendi ve Fallout serisinin klasik silahlarından bazılarının da Wastelanders güncellemesiyle birlikte Fallout 76'ya geleceği açıklandı. Bunlar Gauss Minigun, Gauss Rifle, Gauss Pistol ve Plasma Rifle.

Her ne kadar bu silahlardan bazıları Fallout 3 ve Fallout 4'te de karşımıza çıkmış olsa da, Fallout 76'ya eklenecek olanlar silahların o hali değil; doğrudan Fallout 1 ve Fallout 2'deki silahlar temel alınarak hazırlanmış yeni modeller. Orijinal Fallout'larda plazma tüfeğinin çok kendine has bir tasarımı vardı ve tüfek ağzında üçlü süngü bulunuyordu. Fallout 4'teki plazma silahlarında bunu göremezsiniz :) Bu üçlü süngü, tüfeğin ateşlediği plazma ışınını stabilize eden 'elektromanyetik pençe' olarak geçiyor.


Fallout 76'ya eklenecek silahlardan bir diğeri olan Gauss Pistol (PPK12) ise Fallout 2'nin en pahalı silahlarından biriydi ve diğer küçük silahlarla kıyaslandığında aksiyon puanı başına en yüksek zararı veren silahtı. Bu da tam bir klasiktir.

Bethesda, Gauss silahlarının yeni 'silah ağacı' olacağını söylüyor.

Wastelanders güncellemesinin bu yıl sonuna doğru, gecikme olmazsa kasım ayında yayınlanmasını bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum